Reviews

Laat ons weten wat je van Remark Design vindt!

Naam
Email
Titel
Beoordeling
Bericht

 

 

 

 

Maatkast maken

★★★★★
5 5 1
Super werk afgeleverd en een mooie inbouwkast op zolder gemaakt. We zijn erg blij mee. Voorwerk goed gedaan waardoor inbouw efficient was. groeten, Rik de Vries

Inbouwkast slaapkamer

★★★★★
5 5 1
We hebben een prachtige kast via Remark Design laten installeren, precies naar onze wens. De kast is op maat gemaakt en de deuren zijn aangepast (paneeldeuren) zodat ze in de stijl van onze jaren 20 woning passen. Het lijkt op die manier net alsof de kast er altijd al heeft gezeten. Er werd met veel precisie gewerkt, echt een aanrader!

Garderobekast + tv-meubel

★★★★☆
4 5 1
Peter is een man die zijn vak goed verstaat. Je kon merken dat hij een passie heeft voor zijn vak. Hij heeft naar alle tevredenheid voor ons een garderobekast op maat en tv bedmeubel met tv lift gemaakt. Peter denkt goed mee en is zeer flexibel. Daarnaast werkt hij hard en let goed op de details. We gaan nog jarenlang genieten van onze kast en tv meubel, met dank aan Peter! Wij bevelen Peter van harte aan.

kast onder schuine wand

★★★★★
5 5 1
We genieten nog dagelijks na van onze twee kastenwanden en hoogslaper op zolder en de twee nieuwe kasten bij ons op de slaapkamer in jaren 30 stijl. Geen gemakkelijke opdracht ivm de schuinen wanden maar voor Peter zijn dit juist de opdrachten die hij selecteert. Wat een vakman en wat zijn onze verwachtingen overtroffen.

Trappenkast

★★★★★
5 5 1
Super werk afgeleverd!!! Een echt vakman.

Inbouwkast slaapkamer

★★★★☆
4 5 1
Onze ervaring met Peter was super. In het voorproces heeft ie goed meegedacht qua indeling, maar ook qua materialen en dan de prijs/kwaliteit optimaal benut werd. Het huis (Amsterdams oud) is verre van waterpas maar Peter heeft het allemaal netjes voor elkaar gekregen. Peter was prettig om mee te werken en voor volgende klussen zullen we hem zeker weer bellen.

Keukenkast + gangkast

★★★★★
5 5 1
Peter is een goeie vakman en prettig om mee samen te werken, hij werkt efficient en netjes en ik ben blij met het resultaat dat hij heeft neergezet! Alles is in goed overleg gegaan en volgens plan(ning). Ik verwacht dat ik hem opnieuw zal benaderen voor mijn volgende timmerwerk-op-maat-opdracht!

Kledingkast + boekenkast

★★★★★
5 5 1
We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Op basis van de reviews heb ik voor Remarks Design gekozen, en we hebben geen moment spijt gehad dat we deze keuze hebben gemaakt!!! Mooie kledingkast op maat door Peter laten maken en laten plaatsen in onze slaapkamer, precies zoals we het wilden. Petje af voor Peter: hij is echt een vakman!! Wij raden hem aan!!!

Garderobekasten

★★★★☆
4 5 1
Peter is een vakman die zijn afspraken nakomt. Hij heeft twee hele mooie kasten afgeleverd en we zijn er erg blij mee. We hebben een aantal keer in het ontwerp geschoven en dat was geen probleem. Er waren na oplevering nog een aantal aandachtspunten en daarvoor is Peter teruggekomen en heeft het dusdanig aangepast dat dit conform onze wensen is.

Badkamer meubel

★★★★★
5 5 1
Peter Kramer is een vakman, laten we dat duidelijk maken. Vanaf het moment dat de offerte wordt gemaakt tot het moment van opleveren. Duidelijke communicatie naar mij als opdrachtgever, duidelijke foto's en ook veel ideeën. Meedenken met de opdrachtgever doet Peter graag en hij maakt er een mooi bouwwerk van. Maar de grote kracht van Peter werkt ook in zijn nadeel. Zijn werk ziet er zo mooi en strak uit dat je al snel gaat denken dat het "vast wel buiten budget zal zijn" maar dat valt reuze mee. De prijzen die peter je biedt zijn zeer concurrerend! Ik ben blij dat ik voor Peter heb gekozen en zal dat weer doen als ik volgend jaar wellicht mijn woonkamer ga voorzien van een plankenwand. Peter, bedankt!

Tv meubel

★★★★☆
4 5 1
Goed meegedacht en flexibel om e.e.a nog wat aan te passen naar het gewenste ontwerp. Binnen budget gebleven en snelle levering, hele super. Remark kan ik je zeker aanraden.

Inbouwkasten maken

★★★★★
5 5 1
Peter heeft op en top vakwerk geleverd. Hij heeft een erg mooie inbouwkast en bureau gemaakt en geplaatst in mijn slaapkamer. De kast en het bureau voldoen volledig aan mijn wensen, bedankt! Volgende keer schakel ik je graag weer in!

Dressoir op maat

★★★★★
5 5 1
We hebben zeer positieve ervaringen met Remark Design. Deheer Kramer begreep goed wat we wilden en is erg precies. Hij heeft er echt voor gezorgd dat we een dressoir hebben exact zoals we wilden.

Fantastische maatwerk kledingkast

★★★★★
5 5 1
Een week geleden heeft Peter een kledingkast op maat geplaatst. Best een uitdaging i.v.m. de schuine wanden en aflopende plafonds. Maar hij staat perfect. Mooi afgewerkt en met de gewenste indeling. Peter werkt nauwkeurig, is erg vriendelijk en prettig om over de vloer te hebben. En bovendien laat hij dus een prachtig resultaat achter. Wat wil je nog meer. Ik zou iedereen voor inbouw maatwerk Remark zeker aanraden!

Kledingkast en boekenkast op vide

★★★★★
5 5 1
In maart 2018 heeft Peter voor ons een kledingkast en een boekenkast op onze vide gemaakt. De laatste is vanuit onze huiskamer zichtbaar, dus we hadden een scherp beeld van hoe dit eruit moest komen te zien. De kasten konden precies naar onze wensen worden gemaakt en zo hebben we de meeste praktische opbergruimte per beschikbare m2. Peter denkt met je mee en zorgt dat de kasten worden gemonteerd, geschilderd en in elkaar gezet. Hij kan de uitstraling van de kast aanpassen aan je interieur. Ik zag op zijn site veel referenties met een klassieke uitstraling. Wij hebben een heel strak en modern huis en hij is erin geslaagd om iets te creëren dat perfect past bij ons interieur. Bij ons was het mogelijk om deze twee grote kasten binnen een dag geplaatst en afgewerkt te krijgen. Peter maakt de kasten in zijn werkplaats klaar en zet ze ter plaatse in elkaar. Zo heb je zo min mogelijk hinder in je huis, ben je zelf geen tijd kwijt aan montage en je hebt een oplossing op maat. Wij zijn al met al heel tevreden.